ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

2v1 samostoječi in namizni električni žar 2800W 40×29 cm

+
Cena:

89,99 €

Stanje:

Novo

Električni žar združuje funkcije namiznega in samostoječega žara. Ta praktična rešitev omogoča ljubiteljem jedi z žara, da uživajo v njihovem okusu vse leto! Žar ne glede na vreme! Glede na vaše potrebe lahko namizni žar postavite na kuhinjski pult ali mizo. Zaradi svoje majhnosti lahko namizni žar uporabljate tudi kot električni žar na balkonu. Če ste lastnik večjega balkona, terase ali terase, le zategnite noge in police, da električni namizni žar spremenite v samostoječi žar. Stabilne noge s plastičnimi nogami vam omogočajo uporabo žara na travniku in mehki podlagi. Za parcelo bo odličen žar.

Električni žar ne tvori dima in je ekološka možnost za ljudi, ki skrbijo za okolje. Za razliko od žara na oglje se električni žar segreje takoj in ne zahteva naporne osvetlitve. Samo pritisnite en gumb in pripravljeno je! Rešetka je pripravljena v samo nekaj trenutkih!

Žar je opremljen s široko, prostorno rešetko, na kateri lahko enostavno pripravite obrok za vso družino. Rešetka iz nerjavečega jekla je idealna za pripravo klobas, nabodala, piščanca in zelenjave. Rešetka se enakomerno segreje po celotni površini in je nepogrešljiva za pripravo popolnega zrezka. Neoprijemljiva prevleka rešetke omogoča pečenje na žaru brez maščobe. Dodatna polica bo namestila pladenj z naslednjo porcijo hrane, ki jo je treba pripraviti, krožniki ali jedilni pribor. Dve stranski polici povečata delovni prostor žara.

Električni žar 2 v 1 ima praktično posodo za kapljanje maščobe. Le napolnite ga z vodo, da se kaplja maščoba ne zažge. Zahvaljujoč tej rešitvi strupene snovi ne pridejo v zrak ali hrano, površina žara pa ni prekrita s plastjo maščobe. Rešetko proti sprijemanju lahko pomivate v pomivalnem stroju.

Visoka prevleka ščiti rešetko pred vetrom in preprečuje, da bi se hrana med pripravo ohladila.

  • Nastavljiva višina rešetke na dveh nivojih.
  • Dodatna mini rešetka nameščena na vetrobransko steklo.
  • Indikator pripravljenosti za delo.
  • Regulator termostata.
  • Enostaven za sestavljanje.
  • Noge so opremljene s plastičnimi nogami.
  • Moč: 2000 W / 2800 W, E 4000
  • Napetost: 230 V / 50 Hz
  • Dimenzije rešetke: 40 x 29 cm

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Seidlova cesta 36
15.1733083 45.8120224