ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

1,15 €

Posebna PVC kombinirana dolga reducirna spojka za lepljenje. Uporabna povsod, kjer želimo z večjega preseka instalacije preiti na manjši ali z manjšega na večji presek. Lahko jo vlepite v večjo spojko ali jo nalepite na PVC cev. 

PVC spojni material je dobavljiv v različnih merah. Označena mera, na primer fi 63-50, vedno pomeni, da je možno spajanje R-kosa, ki ga vlepimo v spojni del fi 63, oziroma malenkost večji, tako da je omogočeno odlično spajanje R-kosa in vanj vlepimo cevi fi 50.

Na enak način reduciramo R-kose različnih dimenzij. Možno je tudi sestavljanje več dolgih reducirnih spojk. Na primer iz fi 90 na fi 75, nato pa še iz fi 75 na fi 63, itd... Spajanje dolgih reducirnih spojk z ostalim s spojnim materialom in cevmi se izvede s posebnim lepilom za PVC.

Barva:   siva 

Vedno so na razpolago navedene dolge reducirne spojka. Spisek dolgih reducirnih spojk je precej dolg, saj je možnosti veliko, zato nas za podrobnosti ali posebne mere lahko pokličete za pomoč.

 Za reduciranje različnih presekov nas pokličite na 05 330 96 21 ali nam pišite na info@bazenska-trgovina.si   Možno je dobaviti R-kose od premera 315 navzdol.

Akcijska cena do odprodaje zalog! 

Več podobnih izdelkov najdete v naši spletni trgovini - www.bazenska-trgovina.si


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.