ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

360,18 €

Stanje:

Novo

LED RGB podvodni reflektor ASTRAL LumiPlus 1.11 PAR56, spada med zelo kvalitetne LED žarnice.

Žarnica LumiPlus LED RGB s pomočjo posebnega moderatorja (moderator ni zajet v ceni žarnice)  lahko sveti v eni od 12 barv, deluje lahko z 8 v naprej pripravljenimimi zaporedji barv, ki jih lahko uravnavate v 8 hitrostnih načinih delovanja.

Žarnico namestite v običajni podvodni bazenski reflektor, enostavno jo zamenjate z običajno žarnico, saj je po obliki popolnoma enaka.

Montaža LED žarnice :

LED žarnico lahko vgradite v nov ali že obstoječ bazen. Pri vgradnji nove LED žarnice v staro, že obstoječe ohišje, je potrebno menjati o-ring tesnilo na pokrovu priključkov. Če je staro ohišje poškodovano, nove LED žarnice ne vgrajujte !
Zagotoviti je potrebno zadostno moč transformatorja na katerega so luči priklopljene, običajno zadošča obstoječ transformator, ki je bil že doslej v uporabi. Moč transformatorja mora znašati vsaj toliko, kot je priključna moč vseh LED žarnic. Uporaba elektronskih in elektromagnetnih transformatorjev je prepovedana. Za sinhronizacijo več luči upoštevajte navodila proizvajalca, ki so ob nakupu priložena LED RGB žarnici.  Z žarnico ravnajte previdno !

Približni vrstni red del pri zamenjavi obstoječe žarnice, pri OBSTOJEČIH BAZENIH, ki že imajo bazenski podvodni reflektor:

  • 1. Pred instalacijo ali zamenjavo izklopite električno napajanje.
  • 2. Obstoječi bazeni: (ohišje že vgrajeno) - odstranite obstoječo žarnico iz ohišja po navodilih proizvajalca. Napajalni kabel bi moral biti dovolj dolg, da lahko žarnico položite na bazenski rob. Če kabla ni dovolj, je potrebno vodo spustiti pod nivo žarnice.
  • 3. Obstoječo žarnico nato odstranite iz ohišja po navodilih proizvajalca.
  • 4. Odklopite priključne konektorje iz priključkov na obstoječi žarnici.
  • 5. Iz konektorjev odstranite vso morebitno umazanijo in nastale obloge ter jih po potrebi očistite s finim smirkovim papirjem.
  • 6. Priporočamo menjavo o-ring tesnila na pokrovu priključkov.
  • 7. Če je ohišje žarnice poškodovano ali deformirano, LED žarnice ne vgrajujte. Ohišje je potrebno zamenjati z novim.
  • 8. LED žarnico priključite in jo vstavite v ohišje.
  • 9. pred transformatorjem namestite še poseben moderator (ni v kompletu z LED žarnico !!), ki ga povežete na obstoječ transformator. Po želji lahko dokupite še posebo telekomando.

Pri NOVIH BAZENIH je tako kot pri običajnih podvodnih reflektorjih potrebno poleg LED RGB žarnice nametiti še vgradno ohišje za podvodni reflektor, vključno z ohišjem za LED žarnico (enako ohišje kot pri običajnih podvodnih reflektorjih 300 V/12V) ter napeljati potrebne kabelske povezave med vgrajenim ohišjem in strojnico bazena (spojna cev, spojna doza, poseben kabel,...) in povezati kabel v strojnici na primeren transformator, ki se ga priključi preko zaščite v el.omarici na električno napajanje.

Svetilnost:               1100 lux
Barva osvetlitve:      12 barv (potreben poseben moderator !)
Moč:                        35 W/12V

Opombe:
Za delovanje LED RGB žarnice ASTRAL potrebujete še:
- poseben moderator
-
in po želji še telekomando

Moderator, telekomanda in vse ostalo potrebno za delovanje LED RGB žarnice ni vključeno v ceno žarnice LumiPlus 1.11!

 

Za več informacij o načinu namestitve LED RGB osvetlitve v bazen nam pišite na info@bazenska-trgovina.si   ali nas pokličite na 05 330 96 21

Več podobnih izdelkov najdete v naši spletni trgovini - www.bazenska-trgovina.si


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.