ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

9,90 €

Sladilo Sukrin+ je odlična zamenjava, ko želite jed osladiti z manjšo količino sladila.

SUKRIN+ – ZDRAVA IN NARAVNA ALTERNATIVA SLADKORJU

Želite v svoji prehrani znižati vnos sladkorja in se izogniti umetnim sladilom? Sladilo Sukrin+ je odlična alternativa.

  • dvakrat bolj sladek kot sladkor
  • brez kalorij
  • naravnega izvora
  • po videzu in okusu zelo spominja na sladkor
  • odličen za kuho in peko
  • glikemični indeks 0

0 kalorij

Sukrin+ je naravno sladilo brez energijske vrednosti, izdelano z naravnim procesom fermentacije glukoze, ki prihaja iz gensko nespremenjenega koruznega škroba. Pri tem procesu nastane snov eritritol, ki se v naravi nahaja v hruškah, melonah in gobah. Eritritol je tehnično gledano ogljikov hidrat, vendar se v telesu ne more izkoristiti, kar pomeni, da je brez kalorij. Zato je Sukrin+ odlično sladilo za vse, ki se izogibajo sladkorju oziroma uživajo nizkohidratno (low-carb) prehrano.

Naraven okus

Sladilo Sukrin+ ima čist, naravno sladek okus ter je podobnega videza in strukture kot navadni sladkor. Je dvakrat bolj sladek od sladkorja in se uporablja v polovični količini kot sladkor.

Z dodatkom prvovrstne stevie

Sladilo Sukrin+ vsebuje dodatek steviol glikozida rebaudiozida A (97 %), ki velja za steviol glikozid z najbolj čistim okusom, ki spominja na sladkor. Zaradi tega ima sladilo Sukrin+ kljub večji sladilni moči čist in naraven okus.

Brez vpliva na dvig krvnega sladkorja – glikemični indeks je 0

Raziskave dokazujejo, da sladilo Sukrin+ ne vpliva na dvig krvnega sladkorja in inzulina v telesu, zato ga lahko varno uporabljajo tudi diabetiki. Glikemični indeks sladila Sukrin+ je 0.

100% varno in naravno

Marsikdo, ki se izogiba sladkorju, ne želi uživati umetnih sladil. Sukrin+ je naravno sladilo, izdelano z naravnim procesom fermentacije glukoze, ki prihaja iz gensko nespremenjenega koruznega škroba. Pri tem procesu nastane snov eritritol, ki se v naravi nahaja v hruškah, melonah in gobah. Sladilo Sukrin+ ne vpliva na razvoj bakterij, ki v ustni votlini povzročajo karies. Vsi Sukrin izdelki so iz naravnih, gensko nespremenjenih sestavin.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.