ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

7,91 €

Mešanica za pripravo skutne torte Sukrin Ostecake brez pšenične moke, glutena in sladkorja vam omogoča pripravo odličnega peciva z zmanjšanim deležem ogljikovih hidratov. Ena vrečka Sukrin Ostecake Mix zadostuje za ca. 570 g torte.

Hrustljavo dno Sukrin Ostecake Mix vsebuje mandlje, pšenico in kokos, medtem, ko ima skutina krema blagi okus po pasijonki. Skutino tortico lahko tudi postrežete naloženo v kozarce v več plasteh in tako dobite hitro, enostavno in okusno sladico. Mešanica Sukrin Ostecake Mix ima nizko vrednost ogljikovih hidratov, je bogata z vlakninami in vsebuje dvakrat več beljakovin kot običajne skutine torte.

Priprava:

Ovsena mešanica: Mešanico pražite v ponvi brez dodane maščobe ca. 5-7 minut, vmes ves čas mešajte. Kot tortna podlaga: ohladite popraženo mešanico, nato primešajte 50 g zmehčanega masla in maso razporedite po dnu pekača (15 cm premera). Kot posip: popraženi mešanici primešajte 50 g zmehčanega masla in ohladite.

Skutina krema: 200 g neslanega svežega sira (npr. Philadelphia) dobro premešajte, da postane kremast. Dodajte 140 ml vode in skutino mešanico ter nadaljujte z mešanjem, dokler ne dobite gladke mase. Kremo nadevajte v tortni model z ohlajeno podlogo iz kosmičeve mešanice oziroma jo nadevajte v kozarčke, kosmičevo mešanico pa nadrobite in potresite vmes in po vrhu kreme. Za eno uro shranite v hladilnik.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.