ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

100,00 €

Stanje:

Novo

Vrsta/TipProizvajalec
DELPHI AUTOCOM WURTH TCSDELPHI AUTOCOM WURTH TCS

Zaradi prisotnih zavajajočih oglasov v cenah in v lokacijah, kjer ne drži ničesar od napisanega, tudi zaradi napačnega pošiljanja, oziroma lahko prejmete izdelek dvomljivega izvora in kvalitete, priporočam osebni prevzem z možnostjo nastavitve ali prevzema na kraju, kateri je naveden v oglasu. Kličejo naj tisti, kateri želijo najboljše takoj, brez nervoze in brez odvečnega večdnevnega čakanja. Postojna. V popoldanskemu času, vsak dan. Na sporočila ne odgovarjam. Prosim za resnost. 030456983.

Za 100 eur nudim Delphi Autocom Wurth TCS univerzalno autodiagnostično napravo, namenjeno za diagnozo in programiranje osebnih, tovornih, dostavnih, potniških vozil in priklopnikov in katera deluje na veliki večini vozil. Za 20 eur več, boljši tester Delphi Autocom Wurth TCS, z USB in BT funkcijama. Zadnji 2017 tip, v celoti novo japonsko vezje, kvalitetnejše izdelave. 12 in 24V vmesnik serijsko. Naprava namenjena za diagnozo in programiranje osebnih, tovornih, dostavnih in potniških vozil, ter priklopnike. Da se izognete izgubi časa, negotovosti in živčnosti, vam za min doplačilo, nudim možnost namestitve, aktivacije in nastavitve naprave, saj na vsakemu rač ali win, programi, brez pravega pristopa, ne delujejo ali se čez čas deaktivirajo.

Na voljo še novejše, boljše programske verzije in tehnični podatki, ter pravi in hiter profesionalni računalnik z vsemi naloženimi programi, z magnezij ali aluminijastim ohišjem, odporen na vlago in udarce. 5x hitrejši od raznih mini win tablic ali cenejših novih plastičnih rač. V kompletu že od 350 eur dalje. Vsi programi, tehnični, avtodiagnostični, vključno s Slo Win, brez napak in ne potečejo nikoli. Prisotni aktivatorji, dodatki DieselMax in TurboCharger, ter slovenska navodila. Na razpolago in za doplačilo še Delphi Autocom Wurth CDP TCS set osmih kablov za starejša osebna vozila, ter set za tovorna vozila in priklopnike.

Poleg dobre naprave, katera lažje vstopi v sisteme, nudi širši spekter, so tako pomembni tudi programi. Najboljša njihova kombinacija je realese 2.2015.1R3 in WOW 2016, saj se medsebojno dopolnjujeta, ter z pravim pristopom, lahko delujeta v eni napravi sinhronizirano. Nobeden ni kitajski klon.

Na sporočila ne odgovarjam. Prosim za resnost. 030456983


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Postojna
14.2134263 45.774939