ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

21,00 €

Stanje:

Novo

Vrsta opreme
oprema

Nova natakarska Euro denarnica za gostinske obrate kot so restavracije, bare in pube. Denarnica je izdelana iz čvrstega, vodoodpornega tekstilnega materiala.

Denarnica za optimalno uporabo, enostavno rokovanje in dober pregled nad vsebino v svojem kompletu vsebuje nastavljiv trak za okoli pasu, podajalnik kovancev in štiri predale za bankovce.

Vsebuje plastični vložek - podajalnik za vseh 8 euro kovancev. Podajalnik kovancev podpira sistem vzmetnega mehanizma in pripomore pri občutno hitrejšem rokavanju s kovanci, ter skrbi da so vsi optimalno razvrščeni in varno pritrjeni na svojem mestu. Za zapiranje denarnice skrbita dva magneta.

Lastnosti:

podajalni vložek z vzmetnim mehanizmom za vseh 8 euro kovancev, omogoča enostavno rokovanje s kovanci, denarnica je narejena iz čvrstega vodoodpornega tekstilnega materiala, ki se obnese od -40 do +90C°, priložen nastavljiv pas z zaponko, zapiranje na magnet, dimenzije denarnice: dolžina 200mm, globina 60mm, višina 90mm, teža denarnice s pasom in podajalnikom kovancev = cca.500gVeč informacij na 040/988-878

(po dogovoru možnost dostave)

(prva naslovna fotografija oglasa je simbolična)


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.