ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

125.000,00 €

DržavaTip stanovanja
Hrvaška2-sobno
Tip stavbeRegija
v blokuIstra
PovršinaObčina
75,80 m2Novigrad
Letnik izgradnjeV nadstropju
20172. nadstropje
Število nadstropijOhranjenost
2novogradnja

NOVIGRAD – Novogradnja – počitniški apartma/stanovanje

NOVIGRAD, Slavonska: Na izredno lepi lokaciji prodamo povsem novo in nevseljeno 2 sobno počitniško stanovanje, s 75,8 m2 bivalne površine in pokritim parkirnim mestom v velikosti 15 m2. Stanovanju pripada tudi kletna shramba v velikosti 4,43 m2 za shranjevanje športnih rekvizitov.

Po čitniško stanovanje se nahaja na odlični, mirni lokaciji, 700 m od urejene plaže, v novozgrajeni stavbi iz leta 2017. Večina počitniških stanovanj je že prodanih, pretežno kupcem iz Slovenije, saj je Novigrad eno bolj atraktivnih mest z vso svojo ponudbo, tako gostinsko, ki je na voljo skozi vse leto, kot tudi prireditveno, saj še zlasti v sezoni to obmorsko mesto kipi od ponudbe koncertov, uličnih umetnikov, trgovske in gostinske ponudbe, urejenih plaž, čistega morja in ljubeznivih gostincev.

Počitniško stanovanje sestoji iz vhodne veže (7,2 m2), ki nas pripelje v kopalnico (4,33 m2), spalnico (11,52 m2), dnevno bivalni prostor (27,21 m2), kjer je vse pripravljeno za sodobno kuhinjo z jedilnico in zelo udoben dnevni prostor za popoldansko lenarjenje. Iz tega prostora je izhod na teraso (4,06 m2), kjer se odpira pogled na morje, po stopnicah pa nas vodi pot še na galerijo (25,24 m2), ki si jo lahko novi lastnik uredi po svojih željah. V veži se nahaja tudi shramba (1,34 m2).

Stanovanje še ni bilo vseljeno, ni opremljeno in zato pušča prosto domišljijo novemu lastniku, stopnice in tla na galeriji pa so še brez finalnih podov, ki jih novi lastnik lahko uredi po svojem okusu. V vseh sobah je na tleh kvaliteten parket, v predsobi, kopalnici in delu, ki je namenjen kuhinjskim elementom pa je na tleh keramika.

Stanovanje je ZK urejeno, brez bremen, prevzem pa je možen takoj.

Okolica hiše je skrbno negovana.

Stanovanje je idealno za kvalitetno preživljanje prostega časa za vso družino, skozi vse leto.

Lepo vabljeni k ogledu in nakupu!

Cena: 125.000 EUR

Koda: V141


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.