ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

199.000,00 €

DržavaTip stanovanja
Slovenija4 in večsobno
RegijaPovršina
Osrednjeslovenska173,4 m2
ObčinaNaselje
MengešDobeno
Letnik izgradnje
2008

V Mengšu prodamo svetlo, impresivno in moderno zasnovano štirisobno stanovanje z izjemno teraso. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju leta 2008 zgrajenega objekta. Stanovanju pripadata dva označena lastniška parkirna prostora in še prostor v kleti.

Površina

Funkcionalno stanovanje obsega skupno 173,4 m2 površine, od tega 133,7 m2 stanovanjske površine, 32,6 m2 krasne, pokrite terase in 7,10 m2 kletnega prostora.

Razporeditev in lega

Vhod v stanovanje je na J strani objekta, hodnik nas vodi do osrednjega bivalnega prostora (dnevna soba, jedilni del in kuhinja) iz katerega je izhod na veliko teraso, orientirano na Z. Stanovanje obsega 3 sobe, dnevno toaleto in kopalnico, v kateri sta velik tuš in kad. Višji strop daje stanovanju občutek zračnosti, s terase pa vam se ponuja pomirjujoč pogled na gozd.

Oprema

Objekt je vzdrževan, v stanovanju je bil položen nov parket, sanitarije v celoti prenovljene z elegantno keramiko in sveže prebarvano.

Ogrevanje se izvaja z radiatorji, s pomočjo plinske peči. Plin je pripravljen tudi za napeljavo v kuhinji.

Okna so PVC z izolativno dvoslojno zasteklitvijo.

Parkirano mesto

Pred objektom so označena lastniška parkirna mesta in novemu lastniku pripadata dve mesti.

Lokacija in infrastruktura

Stanovanje se nahaja v neposredni bližini celotne infrastrukture (šola, trgovine, avtobusna postaja itd.). Dobre prometne povezave omogočajo hiter dostop do obvoznice.

Stanovanje predstavlja enkratno priložnost, saj zaradi prostornosti nudi veliko možnosti ureditve po lastnih željah.

Vljudno vabljeni na ogled.

POGOJ NAKUPA: Pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4 % + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.

Za dodatne informacije pokličite 01/722 04 60 ali 031 651 199, sprejemna pisarna Lastovka nepremičnine, Nocom d.o.o. E-mail: info@lastovka-nepremicnine.si


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.