ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

153.000,00 €

DržavaRegija
SlovenijaOsrednjeslovenska
PovršinaObčina
72 m2Kamnik
Letnik izgradnjeNaselje
2012Kamnik
V nadstropju
21. nadstropje
ID oglasa: 490191008-242

Ogled oglasa na strani ponudnika

Enosobno stanovanje v Kamniku

V Kamniku na Cankarjevi cesti posredujemo pri prodaji čudovitega enosobnega stanovanja z velikim atrijem in dvema parkirnima prostoroma.

Stanovanje se nahaja v osem stanovanjski stavbi brez skupnega hodnika, vhod v stanovanje je neposredno z dvorišča. To daje občutek samostojnosti in deluje kot del hiše. Razporeditev je optimalna, kratek hodnik povezuje spalnico, kuhinjo in kopalnico.
Razporeditev
Ob vhodu je manjši utility z etažno kombinirano pečjo za ogrevanje in toplo vodo ter pralni stroj. Del služi kot priročno skladišče. Na isti strani je lepo urejena kopalnica s tušem.
Spalnica je na zunanji strani, lepo osvetljena in prostorna. Iz spalnice je izhod v atrij. Oprema spalnice lahko ostane v stanovanju.

Kuhinja z jedilnico je osrednji prostor v stanovanju in ima izhod v atrij. Oprema kuhinje je sodobna in lepo ohranjena. Atrij je prekrit s travo, na tej površini se lahko postavijo igrala za otroke ali pa uredi manjši vrt. Površina atrija ni všteta v kvadraturo stanovanja, saj leži na svoji parceli, velikosti 37 m2. Iz atrija je neposreden izhod na ulico.

V kleti sta shramba velikost 5,7 m2 in eno parkirno mesto. Drugo parkirno mesto je na dvorišču, pod nadstreškom. Stavbo obkroža zelenje.

Lokacija

Stanovanje je primerno za vse, ki si želite živeti v lepem okolju in hkrati blizu centra mesta z vso infrastrukturo, tržnico in obilico rekreativnih možnosti. Tudi kamniške alpe so blizu. Ob nakupu plača kupec provizijo za posredovanje v višini 2% od prodajne cene + DDV.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.