ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

80.000,00 €

DržavaTip stanovanja
Slovenijagarsonjera
RegijaPovršina
Osrednjeslovenska41,2 m2
ObčinaNaselje
DomžaleDomžale
Letnik izgradnjeLokacija
1982CENTER
V nadstropjuŠtevilo nadstropij
2. nadstropje11
Energijski razred
B2 (25-35 kWh/m2a)

Dodaten opis

Lokacija: stanovanje se nahaja na Ljubljanski cesti, v stanovanjsko poslovnih blokih, v katerih se v pritličju odvijajo vse dejavnosti (trgovine, storitvene dejavnosti, krajevni uradi,….), ki jih potrebujemo pri vsakdanjih opravilih.

Razporeditev prostorov: hodnik, kopalnica in bivalni del. Balkon v izmeri 4,7 m2 je trenutno zastekljen in predstavlja del bivalnih prostorov, možna je postavitev pregradne stene in ponovna preureditev v balkon. Stanovanju pripada tudi shramba v kleti (2,4 m2) in garaža.

Prednost v stanovanju je podest, ki funkcionira kot dnevni prostor, s posteljo skrito v predalu.

Obnova: od leta 2013 dalje je bilo stanovanje adaptirano (na novo položen parket, pohištvo, protivlomna vrata in ostala oprema). Stanovanje je vzdrževano in brezhibno.

Oprema: Kuhinja in leseno pohištvo je lepo ohranjeno, ALU okna, krpan žaluzije,... Stanovanje se prodaja delno opremljeno, oziroma po dogovoru.

Lega: stanovanje orientirano na zahod.

Telekomunikacije: optika.

Ogrevanje: centralno ogrevanje, vezano na skupno kotlovnico za celotno stavbo. Obračun po dejanski porabi, na osnovi delilnikov toplote.

Parkiranje: v garaži v kleti ali na parkirnih površinah v okolici stanovanjskega objekta.

Infrastruktura: v neposredni bližini vsa infrastruktura.

Ostalo: Vselitev je možna po plačilu celotne kupnine. Posebej primerno za investicijo za nadaljnji najem (iskana lokacija na območju Domžal). Vzpostavljena je etažna in vpisana v ZK, kjer ni vpisanih bremen.

Stroški nepremičninske družbe za posredovanje in varno izpeljavo pravnega posla se delijo med kupcem in prodajalcem, in sicer tako, da kupec prevzame plačilo v višini 2%+ddv.

Za več informacij oz. ogled smo vam na voljo.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.