ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

57.200,00 €

DržavaRegija
SlovenijaPodravska
ObčinaNaselje
Slovenska BistricaPragersko
ID oglasa: 490151001-846

Ogled oglasa na strani ponudnika

Prodamo poslovne prostore, bivše pošte v središču naselja Pragersko. Predmetna nepremičnina - stavbišče z objektom, se nahaja v delu strnjenega naselja Pragersko, ob asfaltni cesti - ulici v neposredni bližini železniške povezave MB-LJ. Komunalno je opremljena z javno razsvetljavo na kovinskih drogovih, odvajanjem meteornih - površinskih vod, ulično kanalizacijo ter delno lastniškim parkiriščem na solastniškem zemljišču kot tudi asfaltnim javnim parkiriščem v bližini objekta. Upravno spada v območje UE Slovenska Bistrica, do katere je razdalja cca 8,0km.
Objekt je pritlična zgradba, grajena v masivni izvedbi v letu 1960/62 ter obnovljena leta 1993. V letu 2008 je bila zamenjana strešna kritina, vključno s kleparskimi elementi.
Poslovni prostori zajemajo neto površine za zaposlene (82m2), površine za stranke (27,89m2) in ostali prostori (skupni) 11,97m2. Podatki GURS: posamezni del 1, stavba 76, k.o. 748 Spodnja Polskava.
Objekt ni etažno razdeljen (lastništvo Pošta Slovenija - 77%). Objektu pripada v tem deležu tudi funkcionalno zemljišče, ki vključno z objektom meri 200 m2. Prostori so delno opremljeni s pisarniškim pohištvom. Predkupno pravico ima solastnik Objekta Telekom Slovenije d.d. (lastnik 23 %). Prodajna pogodba bo sklenjena pod razveznim pogojem uveljavljanja predkupne pravice. Nepremičnina se prodaja po načelu videno kupljeno.

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.