ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

1.980.000,00 €

DržavaRegija
SlovenijaGorenjska
ObčinaNaselje
Kranjska GoraKranjska Gora
ID oglasa: 490191068-5

Ogled oglasa na strani ponudnika

Hotel Razor predstavlja začetke turizma v Kranjski Gori, ko je bi leta 1902 odprt kot prvi hotel. Mnogi ga označujejo kot srce Kranjske Gore. Še danes stoji v prvotni podobi in predstavlja pomembno zgodovinsko in turistično točko.

Lokacija in hotel
Hotel se nahaja v samem središču Kranjske Gore, vpet v staro mestno jedro, v bližini smučišč, ob glavni sprehajalni promenadi skozi mesto. V neposredni bližini so restavracije, lokali, hoteli, lekarna, pošta. Nudi 24 nastavitvenih enot, ki skupaj sprejmejo 60 gostov. Potreben je obnove.

Projekt obnove
Hotel se prodaja skupaj s projektom celovite prenove, ki hotelu vrača njegov prvotno prepoznavnost in ugled ter ga postavlja na mesto, ki ga je nekoč imel. Načrtovana prenova ohranja zunanjosti, notranjosti pa bo vdahnila novo, bogato in sodobno vsebino. Butični hotel 4* bo gostom ponudil vse, za prijetno in udobno bivanje tudi v okviru restavracije in wellnessa. Ima veljavno gradbeno dovoljenje, na podlagi katerega so se že začela dela.

Krajnska gora
Je ena najbolj priljubljenih slovenskih celoletnih turističnih destinacij. V njenih turističnih kapacitetah v povprečju na leto gostuje 110.000 gostov s 370.000 številom nočitev. Svetovno prepoznavnost je dosegla z organizacijo svetovnega pokala v alpskem smučanju Vitranc, kjer se pred 12.000 gledalci vsako leto pomerijo najboljši smučarji na svetu.
Je v neposredni bližini Avstrije in Italije. Do avtoceste v Italiji (Traviso) in Avstriji (Beljak) je le 30 min vožnje z avtomobilom, prav tako do tunela Karavanke, do letališča Celovec (Avstrija) je 40 min, do letališča Brnik pa 50 min vožnje.

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.