ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

350.000,00 €

DržavaRegija
SlovenijaSavinjska
ObčinaNaselje
VelenjeVelenje
ID oglasa: 490281027-4

Ogled oglasa na strani ponudnika

Na odlični lokaciji v Škalah, le 4 km od centra Velenja je naprodaj utečen gostinski lokal (celoten spodnji del hiše).

Nahaja se v prostorni hiši v neposredni bližini jezera. Samostoječa hiša v treh etažah, zgrajena leta 2002, meri 460 m2 neto tlorisne površine in se prodaja skupaj z zemljiščem v velikosti 2425 m2. Pred hišo je urejeno parkirišče in velika terasa. V pritični etaži so poslovni prostori, kuhinja, bar in servisni prostori, kotlovnica, shramba in garaža. V nadstropju so stanovanjski prostori v dveh etažah.

Opremljen gostinski lokal v obratovanju meri 200 m2. Sestavljajo ga: točilni pult s šankom, velik osrednji del, kuhinja, ločena soba za zaključene družbe, sanitarije za goste.

Gostinski del objekta/lokal, se prodaja opremljen. Oprema je višjega cenovnega razreda in kvalitetne izdelave. Na tleh je položen granit, kuhinja je popolnoma prenovljena. Pred vhodom v lokal se nahaja zunanja terasa, lokal ima prav tako kakovostno izdelano notranjo teraso.

Nad gostinskim delom objekta so urejene sobe za oddajanje v najem. Oprema v hiši ostane kupcu. V mansardi je urejeno stanovanje z dnevno sobo, spalnico, otroško sobo in kopalnico.

Stene so opečne in ometane z toplotnoizolacijskim ometom ThermoExtra. Strop proti neogrevanemu podstrešju in mansarda je toplotno izolirana s 16 cm toplotne izolacije, tla plošče pa s 5 cm. Stavbno pohištvo je energetsko učinkovito z dvojno izolacijsko zasteklitvijo. Ogrevanje je s kotlom na ELKO moči 54 kW, stavba ima možnost priklopa na zemeljski plin.

Kupec ne plača provizije. Perspektivna priložnost za podjetnike ali začetnike - že vpeljan posel takoj prinaša prihodke! Podrobni podatki na samem ogledu.

Možna je tudi menjava za stanovanja.

Vljudno vabljeni na ogled.
Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.