ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

180.000,00 €

DržavaPovršina
Slovenija140 m2
RegijaPovršina parcele
Koroška140 m2
ObčinaLetnik izgradnje
Muta1988
Naselje
Muta
ID oglasa: 490271003-89

Ogled oglasa na strani ponudnika

Na mirni, z zelenjem obdani sončni lokaciji na Zgornji Muti prodamo pritlično enodružinsko vrstno hišo, zgrajeno leta 1988. V letu 2013 je bila hiša v celoti renovirana tako zunanji del (fasada, streha, okna...) kakor tudi notranji del (zamenjena instalacija, odtoki, talne obloge, vrata....).
Hiša ima lepo urejeno okolico, letni vrt z žarom in vrtno uto. Garaža je sestavni del hiše.
Površina nepremičnine:
- hiša je sestavljena iz treh etaž z medetažo(K+P+M), neto tlorisna površina je cca 140 m2, uporabna površina pa cca 120,00 m2.
- zemljišče je v velikosti 502 m2, zajema tlakovani del pred hišo, kjer je možno pred garažo parkiranje več avtomobilov in velik vrt okrog hiše. Vrt je ograjen s cipresami in okrasnim grmičevjem.
Razporeditev prostorov:
- Klet obsega: zemeljski prostor namenjen ozimnici, shramba, kurilnica z ločenim dovodom za talno gretje v bivalnih prostorih in radiatorji v kletnem delu. Ogrevanje je na olje, toplotna črpalka pa je namenjena ogrevanju sanitarne vode, pisarna s čajno kuhinjo
- Medetaža: garaža z električnimi dvižnimi vrati, pralnica, kopalnica s tuš kabino in sanitariji
- Pritličje obsega velik dnevno bivalni prostor z izhodom na sončno teraso (povezana kuhinja, jedilnica in dnevna soba),
vmesno stopnišče ločuje spalni del, kjer so tri spalnice z garderobno sobo, od tega ena z izhodom na balkon in večja kopalnica.

Oprema:
- hiša je v celoti opremljena z modernim nadstandardnim pohištvom, velik čar pa je tudi kamin, ki se nahaja v dnevnem prostoru, vrednost opreme znaša 34.000,00 EUR in je vključena v skupno ceno.

Pomagamo pri urejanju financiranja.
Priporočamo ogled.
Informacije: 030 405 089 ali v pisarni agencije na Partizanski 14, Ravne na koroškem

Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.