ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Nadstandardna Hiša Le 4 Km Do Smučišča Krvavec

+
Cena:

900,00 €

DržavaPovršina
Slovenija160 m2
RegijaPovršina parcele
Gorenjska160 m2
ObčinaNaselje
JezerskoCerklje na Gorenjskem
Letnik izgradnje
2006
ID oglasa: 490191085-29

Ogled oglasa na strani ponudnika

Oddamo hišo s kasnejšim odkupom. Hiša v treh etažah je povsem opremljena in kvalitetno zgrajena. Dimenzije hiše so 7,5 X 7,5 m in stoji na mirni lokaciji v naselju Ambrož pod Krvavcem (nadmorska višina 1046 m). Hiša je oddaljena le 4 km od smučišča Krvavec in je zgrajena na zemljišču velikosti 540 m2, ki zaradi terasne lege ponuja zasebnost in pogled proti Ljubljanski kotlini.

Hiša ima asfaltiran dovoz, katerega redno pluži in posipava občina Cerklje na Gorenjskem. Na parceli je poleg hiše še masažni bazen Jacuzzi v lesenem paviljonu, brunarica velikosti 3,5 X 3,5 m in odprti kamin za peko. Eno parkirno mesto je ob hiši pod nadstreškom z daljinskim odpiranjem ograje. Desno od ograjenega zemljišča, ob dovozni poti pa je lastniško asfaltirano parkirišče za tri avtomobile.

Hiša je bila zgrajena leta 2006, ter Ima funkcionalne postavitve prostorov in nudi razkošje doma ali vikenda. Hiša je klasična graja, zgornja etaža pa je izdelana iz lesenih brun.
V kletnem prostoru se nahaja soba za rekreacijo in masažnim tušem, soba s kombinirano infra-finsko savno, kabinet in kurilnica. V pritličju se nahaja predsoba, kopalnica, kuhinja z velikim jedilnim kotom, svetel dnevno bivalni prostor, ki ima izhod na pokrito teraso in zelenico. V dnevno bivalnem prostoru je kamin na trda goriva. V prvem nadstropju je kopalnica, zakonska spalnica z izhodom na balkon in dve spalnici. V mansardi je izdelan prostor ki omogoča spanje do štirih ljudi.

Hiša ima 160 m2 ogrevanih površin na plin in plinohram velikosti 3000l, ki je vkopan v zemljo. Velikost plinohrama zadostuje za dve sezi gretja. Gretje je nadzorovano in daljinsko upravljano preko GSM modula. Gretje kleti in pritličja je talno, celotna hiša pa ima tudi radiatorje za hitrejše segrevanje hiše. Varovanje hiše je izvedeno z alarmno centralo, protipožarnim sistemom in video nadzorom, ki se lahko nadzoruje in upravlja na daljavo.

Lokacija združuje prednosti bivanja v naravi, hitrega dostopa do Ljubljane in neposredne bližine smučišča Krvavec, ki nudi veliko možnosti rekreacije v vseh letnih časih.

Hiša je vseljiva takoj.
Mesečna najemnina znaša 900 € mesečno + polog za kasnejši odkup hiše.
Hiša se tudi prodaja: https://www.re-max.si/490191085-28

Vabljeni na ogled!
Ob najemu plača najemnik stroške posredovanja najema v višini eno mesečne najemnine + DDV, ter na željo prodajalca kupec plača polovico stroškov za posredovanje prodaje, to je 2% od prodajne cene + DDV.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.