ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

9.999,00 €

DržavaTip hiše
SlovenijaSamostojna
PovršinaRegija
105 m2Podravska
Površina parceleObčina
327 m2Majšperk
NaseljeLetnik izgradnje
Kupčinji Vrh1990
LokacijaŠt. parkirnih mest
Kupčinji Vrh 402

IZJEMNO UGODNA CENA ZA NAKUP HIŠE NA MIRNI LOKACIJI
V kraju Stoperce, občina Majšperk, prodamo stanovanjsko hišo, ki je zgrajena na mirni lokaciji, v zaselku z nekaj hišami, le 15 min oddaljena od Ptujske gore in Majšperka, 19 minut je do Donačke gore.
Pravkar so bila nameščena nova vhodna vrata, kupec ob nakupu hiše prejme še nov ladijski pod za ureditev ostrešja. Ima površino dela stavbe 105, 60 m2 in uporabne površine 84, 50 m2. Objekt je etažnosti: K+P+1.
Izvedena je fasada objekta z ometom, brez toplotno izolacijskega sloja. Prostori v hiši: kuhinja z dnevno sobo in jedilnico, kjer je krušna peč in izhod na teraso, spalnica in kopalnica.
Mansarda je zdaj v en sam velik prostor, lahko pa se pregradi.
Konstrukcija objekta je opečnata in zgrajena na armirano betonskih temeljih.
Strešna konstrukcija je lesena, strešna kritina so salonitke (te je potrebno zamenjati). Okna so lesena z dvojno zasteklitvijo. Notranjost hiše ni dokončana. Inštalacije so v hiši, narediti je potrebno še notranje omete in oplesk, položiti keramiko in vgraditi sanitarno opremo.
Hiša ima dva balkona ter teraso pri vhodnih vratih pod katero je rezervoar za zbiranje vode. Ograja na terasi ter balkonih je bila pravkar zamenjana oz. na novo dokončana. Okolica hiše je urejena. Parcela je velika 327 m2.
Hiša se je gradila postopoma, od leta 1990, vseljena ni bila nikoli. Kupljena je bila v stečaju, zato gradbene dokumentacije ni, se pa da uredit. Hiša je prosta vseh bremen.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.