ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

180.000,00 €

DržavaTip hiše
SlovenijaDvostanovanjska
PovršinaRegija
204 m2Osrednjeslovenska
Površina parceleObčina
745 m2Grosuplje
Letnik izgradnjeNaselje
1966Veliko Mlačevo
StanjeEnergijski razred
Delno obnovljenav izdelavi
Vpis v ZK
Vpis v ZK

Prodamo izredno lepo in ohranjeno samostojno hišo v Grosuplju, vas Veliko Mlačevo, 2.8km do centra Grosuplja in LPP-ja. Hiša se nahaja na izredno mirni, sončni in zeleni lokaciji z JV-JZ lego in prečudovitim vrtom. Hiša je bila dokončno zgrajena leta 1966, gradbeno dovoljenje pa je bilo izdano leta 1964. Hiša je izredno prostorna in je tudi lahko kot dvostanovanjska. Hiša ima 3 etaže (NP+VP+M) v skupni izmeri 204m2 površine, vsaka etaža ima cca. 72m2 (tloris hiše 9x8m). Parcela je velika 745m2 obsijana s celodnevnim soncem. V hiši je bila zamenjana nova kritina leta 2012 v celoti (Tegola) z izolacijo 20cm Novoterm Intervol. Celotna hiša je brez kakršnekoli sledu vlage, grajena je bila (kvader-beton) ter takratna izolacija z notranje strani opeka Parolit 10cm. V hiši so bila zamenjana okna z novimi PVC okni leta 2013, razen okno v spodnji kopalnici in okno ter balkonska vrata v spodnji dnevni sobi. Za celotno sanacijo hiše bi kupec na podlagi mnenja strokovnjaka gradbene stroke potreboval največ do 40.000 €. Potrebno bi bilo mogoče urediti novo fasado in sanirati spodnjo kopalnico in wc. Hiša se ogreva na centralno kurjavo (kombinirano olje-drva in pelete, za katere je potrebno dokupiti dodatni priključek za peč zalogovnik za pelete in kurilec). Peč na olje je nova ter na novo kupljen zalogovnik vode 1.000 litrov. Na vrtu je velik vodnjak z nadstreškom na katerega je vezan hidropak, kar pomeni da lahko v hiši uporabljaš tudi vodo iz vodnjaka. Na vrtu stoji tudi velika vrtna lopa v izmeri 20m2 ter nasad sadja (češnje, breskve, jabolka, hruške, ringlo in slive).

Razporeditev hiše in opis notranjih prostorov:
NIZKO PRITLIČJE – velika garaža v izmeri 25m2 z izdelanim kanalom za popravilo avtomobilov, shramba, kjer je zalogovnik vode, hidropak za vodnjak, kurilnica, nova peč na olje in drva ter 2.000 litrov cisterna za olje.

VISOKO PRITLIČJE – hodnik, ločen wc z lijakom in oknom, drugi hodnik iz katerega greš v veliko kopalnico z oknom, kjer je kad, wc, bide, pralni stroj in lijak (kopalnica še prvotna), v hodniku se nahaja tudi klima, kar pomeni, da je etaža klimatizirana, bivalna kuhinja z jedilno mizo, zelo velika spalnica ter dnevna soba z izhodom na veliko nadkrito teraso v izmeri 40m2 iz katere greš lahko tudi na vrt. V dnevni sobi se nahaja prekrasna kmečka funkcionalna peč na kateri se pozimi dobro pogreješ, lahko pa v njej spečeš tudi dober kruh. Okno in balkonska vrata v dnevni sobi sta še lesena ter nadkrita terasa (kritina Tegola).

MANSARDA (na novo izdelana prav tako tudi podi leta 2012, ko se je prenavljala streha) – manjši hodnik, kopalnica z wc-jem, tuš kabino in lijakom, katera je bila na novo izdelana leta 2012, 2 veliki spalnici (ena soba prehodna) ter velika bivalna kuhinja z izhodom na nadkrito teraso (kritina PVC) v izmeri 15m2.

V bližini je avtobusna postaja, prav tako pa po otroke pride šolski avtobus. Osnovna šola, vrtec in trgovine se nahaja v centru Grosuplja ali v vasi Žalna, LPP in vlak pa v centru Grosuplja. Izvoz na AC je 3km.

Hiša je vpisana v Zemljiško knjigo, brez bremen in takoj po plačilu kupnine vseljiva. Res vredna ogleda in nakupa. Dodatne slike vam lahko pošljemo naknadno na vaš mail.

Pogoj nakupa je, da se plačilo za posredovanje razdeli tako, da kupec prevzame 2%+ddv plačila za posredovanje od prodajne cene nepremičnine.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.

Vrsta ogrevanja

  • drva
  • elektrika
  • klimatska naprava
  • kurilno olje

Komunikacijski priključki

  • optika

Prometne povezave

  • avtobusna postaja