ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

Madžarska vižla mladiči/mladički! (SLIKE/+Pro/HD VIDEO)

+
Cena:

475,00 €

Pasma
Madžarska Vižla

Profesionalna psarna ,,H.S. od Ivanića - Sretan Pas'' FCI 10/01 uspešno uzgaja pse že od leta 2001. Vrhunski mladiči iz naše psarne danes rastejo, živijo in uživajo na Hrvaškem, Avstriji, Sloveniji, Nemčiji, v ZDA, Švici, na Norveškem, Italiji, Franciji, Finski, Luksemburgu in na Madžarskem. Trenutno prodajamo prekrasne mladiče madžarske vižle odličnih vzgojnih linij, izložbenog potencijala in s kontroliranim poreklom. Mladiči bodo imeli rodovnik (FCI internacionalni pedigree - HKS), zdravstveno izkaznico in EU potni list. Cepljeni bodo proti boleznim mladičev (koktel proti 8 bolezni), očiščeni od parazitov in mikročipirani. Po potrebi se lahko izdela tudi izvozni potni list, v primeru tujih kupcev pa odlično uporabljamo tudi angleški jezik, zato nas lahko kontaktirate tudi s pomočjo mobitela, WhatsApp-a, Vibra ali elektronske pošte. Poleg tega za tuje kupce za prevzem mladička bodo pripravljeni vsi potrebni dokumenti za prehod meje. Vsak kupec ob prodaji dobi tudi strokovna pismena navodila o vzgoji, prehrani in zdravju mladičkov.

OPOMBA : Do izlaska novega videa v oglasu si lahko ogledate vrhunski Pro/HD VIDEO-mix prekrasnih mladičev iz naših PREDHODNIH LEGLA kojima je oče tudi bil naš maneken AS HR 11894 Mvk. Isto velja tudi za fotografije.

KLIKNITE POVEZAVO za pro/HD VIDEO : https://youtu.be/S3fuLjndZuY

STARŠI :

Mati:

CRNA HR 11977 MVK / odlične vzgojne linije, kontrolirano poreklo / ocena zunanjosti - odlična - / položen IPO izpit, aktivna i iskusna u lovu sa visoko razvijenim lovnim sposobnostima /
mikročip : 191100000653960

Oče:

AS - HR 11894 MVK / odlične vzgojne linije, kontrolirano poreklo / ocena zunanjosti - odlična - / položen IPO izpit, aktivan i iskusan u lovu sa visoko razvijenim lovnim sposobnostima /
mikročip : 191100000563696

Madžarske Vižle se lehko koristijo za lovske svrhe in so prav tako izvrstni kot hišni ljubljenčki. To su psi ki se razumejo tudi z ostalimi vrstami psov in ne kažejo nobenih znakov agresivnosti. Zelo so miroljubni in so edini od najbolj zvestih psov na svetu kateri so izjemno privrženi svojim lastnikom. Zelo so intelegentni in poslušni, in z otroki se obnašajo kot prijatelji in kot skrbniki.

SAMO ''SRETAN PAS'' NA HRVAŠKEM in mogoče tudi večjem delu Evrope v našem poslu nudi profesionalni HD VIDEO, v katerem Vam na audio-vizualno učinkovit in zabaven način predstavimo vsakega našega vrhunskega mladiča tudi posamezno. Na ta način Vam dajemo priložnost, da si izberete bodočega ljubljenčka, tudi če nimate možnosti, da nas obiščete, saj Vam ga po dogovoru lahko tudi dostavimo. Če želite, da pridete osebno, ob napovedanem času, lahko brez obveznosti pogledate mladiče v naši psarni in se tako prepričate, da je okolje, udobje, pozornost in ljubezen, ki jo nudimo našim ljubljenčkom in njihovim mladičem, na dokazano visoki ravni. Zato Vam zagotavljamo, da pri vseh vrhunskih karakteristikah naših psov pri nas tudi kupujete zadovoljnega, zdravega, veselega, mirnega, zvestega in ''Srečnega Psa''.

Vsem prejšnjim in prihodnjim lastnikom psov iz naše psarne smo na razpolago vsak dan z nasveti o prehrani, zdravju in vzgoji psa. V praksi se nam tudi po nekaj letih, ob iskanju koristnih nasvetov, za katere vedo, da jih bodo dobili od ''Srečnega Psa'', oglašajo naši zadovoljni kupci, kajti če spremljate ''Srečnega Psa'' - bo ''Srečen Pes'' spremljal tudi Vas.

Nudimo možnost ugodne DOSTAVE z našim osebnim vozilom.

LOKACIJA - Psarna je oddaljena 6 km od hišic za plačilo cestnin Ivanić Grad oziroma 44 kilometrov od Zagreba. Na uradni spletni strani ''Sretan Pas'' lahko s pomočjo interaktivnega zemljevida določite točno oddaljenost in načrtujete najbližjo pot do naše psarne.

Za podrobnejše informacije o nas in o naših psih nas obiščite na:

URADNA SPLETNA STRAN: http://sretanpas.com

FACEBOOK stran:

http://facebook.com/SRETANPAS.hr (Hrvaška/Croatia)
https://www.facebook.com/HAPPYdogSP (Europa/World)

e-mail : sretan.pas@hotmail.com

mobitel : 00385 99 5923 688

TAGOVI:

#Hungarian Vizsla Puppies for sale
#Magyar Vizsla Welpen zu verkaufen


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.

Dodatno

  • vrhunsko leglo
  • cepljen/a
  • s potnim listom
  • čipiran/a
  • čistokrvni z rodovnikom