ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

500,00 €

Stanje:

Rabljeno

Vrsta
Bolniška postelja

Odlično ohranjena, kakovostna električna negovalna bolniška postelja, s trapezom in trikotnikom za dvig. Postelja priznanega nemškega proizvajalca Burmeier, model "Dali". S standardno dimenzijo ležišča 200x90cm.

Postelji je priložen vogalni trapez s trikotnikom na zanki, katerega je možno namestiti v konzolo na levi ali na desni strani vzglavja. Trapez je premičen, zanka trikotnika je nastavljiva po dolžini. Za varnost pred padcem iz postelje skrbita dvojni dvo delni varnostni premični ograji z zaklepom. Ograji sta izdelani iz masivnega lesa iveral polnila in prevlečeni s furnirjem bukve.
Na podvozje postelje so pritrjena štiri robustna "Tente" kolesa premera 100mm, vsako kolo ima svojo posamično zavoro. Kolesa so okretna in omogočajo lahke premike po negovalnem prostoru.

Nameščene ima štiri sinhrono in mirno delujoče, visoko kvalitetne elektromotorje Linak, ki se po svoji kakovosti uvrščajo v sam vrh.
Motorja nameščena v stranicah postelje upravljata dvig in spust višine ležišča. Ležišče postelje se v spuščenem stanju nahaja 40cm nad tlemi in se lahko poviša na 80cm višine nad tlemi.
Preostala dva motorja, ki se nahajata pod ležiščem postelje upravljata premik vzglavja do kota 70°, premik vznožja do kota 35° in premik ležišča postelje v anti-Trendellenburg pololžaj, pri katerem je glava višja od stopal. Anti-Trendellenburg položaj zagotavlja dodatno olajšanje krvnega tlaka iz zgornjih delov telesa, kot so glava, vrat in trebuh skupaj z genitalnim območjem. Pri posameznikih z visoko telesno težo pripomore pri sprostitvi dihalnih poti.

Električno delovanje se upravlja s priloženim 7-funkcijskim pilotom, ki je odporen na udarce in vlago. Na pilotu se s priloženim ključkom lahko zaklenejo posamične, ali vse funkcije delovanja negovalne postelje. Elektromotorji postelje imajo povišano nosilnost, kar pomeni da postelja prenese visoko varno delovno obremenitev. Vsa nameščena elektronika na postelji z IP54 zaščito.

Ležišče sestavlja 4-delno leseno letveno vzmetenje "Latoflex". Zaradi mnogih individualnih možnosti nastavitev ležišča postelje je to poleg funkcij za vsako dnevno olajšano nego primerno tudi za vse vrste motenj v pretoku krvi po žilah. Nastavitve pozicij tega ležišča lahko vplivajo protibolečinsko, proti otekanju nog, proti ranam na golenih, ter proti drugim bolečinam.

Na straneh ležišča postelje se nahajajo štiri kovinska držala, ki preprečujejo neželeno premikanje vzmetnice. Vsa kovinska konstrukcija postelje prašno lakirana z elektrostatskim postopkom, s poliestrskim praškastim premazom za zaščito pred zunanjimi vplivi. Preostali leseni deli postelje pa so izdelani iz iveral polnila prevlečeni s furnirjem lesa bukve.
Na posteljo je mogoče namestiti različne dodatke: vogalni trapez (priložen), stojalo za infuzijo, lesene stranice (priložene), nosilec urinske steklenice, regulator električne anti dekubitus blazine, ip.

Postelja je enostavno sestavljiva/razstavljiva in zato primerna za transport z vsakim osebnim vozilom. Postelja s ce certifikatom. Priložena so navodila, račun, ter pripomoček za transportiranje in optimalno hrambo postelje ob neuporabi (prikazano na zadnji 12. fotografiji oglasa).

Več informacij na 040/988-878
(možnost dostave po dogovoru)

Ostale podrobnosti negovalne postelje Burmeier Dali:
- dimenzija ležišča postelje= 200 x 90cm
- skupna dimenzija sestavljene postelje= ca. 212 x 101cm


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.