ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

450,00 €

Stanje:

Rabljeno

Vrsta
Bolniška postelja

Lepo ohranjena električna negovalna bolniška postelja, s trapezom in trikotnikom za dvig. Nemške proizvodnje AKS, model "H4". Z mrežnim ležiščem dimenzije 200x90cm.

Postelji pripada vogalni trapez s trikotnikom, ki ga je možno namestiti v konzolo na levi ali desni strani vzglavja in je premičen, ter nastavljiv po višini. Za varnost pred padcem iz postelje skrbita dvojni dvo delni varnostni premični ograji z zaklepom. Izdelani sta iz masivnega lesa iveral polnila in prevlečeni s furnirjem bukve.

Postelja ima nameščena štiri okretna kolesa premera 100mm s posamičnimi zavorami, katera omogočajo lahke premike postelje po negovalnem prostoru. Predvidena je za uporabo v bolnišnicah, negovalnih objektih in za domačo uporabo.

Nameščene ima štiri sinhrono in mirno delujoče kvalitetne elektromotorje Okin. Motorja nameščena v stranicah postelje upravljata dvig in spust višine ležišča. Ležišče postelje se v spuščenem stanju nahaja 40cm nad tlemi in se lahko maksimalno poviša do višine 80cm nad tlemi. Preostala dva motorja, ki se nahajata pod ležiščem postelje upravljata premik vzglavja do kota 70° in premik vznožja do kota 20°. Pod kolenski pregib vznožja se več stopenjsko nastavlja ročno z rastrskim zaskočnikom.

Električno delovanje se upravlja s priloženim 6-funkcijskim pilotom, ki je odporen na udarce in vlago. Na pilotu se lahko zaklenejo funkcije delovanja negovalne postelje. Konstrukcija in elektromotorji postelje imajo visoko nosilnost, kar pomeni da postelja prenese visoko varno delovno obremenitev. Vsa nameščena elektronika z IPX4 zaščito.

Ležišče je sestavljeno štiridelno. Zaradi mnogih individualnih možnosti nastavitev ležišča je to poleg funkcij za vsako dnevno olajšano nego primerno tudi za vse vrste motenj v pretoku krvi po žilah. Nastavitve pozicij tega ležišča lahko vplivajo protibolečinsko, proti otekanju nog, proti ranam na golenih, ter proti drugim bolečinam.

Na straneh ležišča postelje se nahajajo štiri kovinska držala, ki preprečujejo neželeno premikanje vzmetnice. Vsa kovinska konstrukcija postelje je prašno lakirana z elektrostatskim postopkom. Ostali deli postelje pa so izdelani iz masivnih površin furnirja lesa bukve.

Na posteljo je mogoče namestiti različne dodatke: vogalni trapez (priložen), stojalo za infuzijo, lesene stranice (priložene), nosilec urinske steklenice, regulator električne anti dekubitus blazine, ip.

Postelja je enostavno sestavljiva/razstavljiva in zato primerna za transport z vsakim osebnim vozilom. Postelja s ce certifikatom. Priložena navodila, račun, ter pripomoček za transportiranje in optimalno hrambo postelje ob neuporabi.

Več informacij na 040/988-878

(po dogovoru možnost dostave)

Ostale podrobnosti negovalne postelje AKS:

- dimenzija ležišča postelje= 200 x 90cm

- skupna zunanja dimenzija sestavljene postelje= 108x215cm


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.