ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

45,89 €

Stanje:

Novo

Vrsta
Dildo

Dildo ali pravi penis? Skoraj ju ne morete razločiti!

Tukaj je dildo s katerim boste lahko doživeli občutek pravih odnosov! Dildo meri zadovoljivih 18 centimetrov, in ima posebno izdelane realistične detajle, ki pa jih dopolnjuje edinstveni sistem dvojnega 'tkiva'. Sistem je sestavljen iz tršega notranjega dela, ki simulira erekcijo, ter mehkejšega zgornjega dela, ki se premika in tako ustvari občutek prave kožice na penisu. Izdelana sta iz tekočega silikona, ki je zelo trpežen, oziroma neuničljiv. Zaradi zaobljene konice je dildo Dual Layerd 8 kot nalašč primeren tudi za stimulacijo G točke. Dildo ima močno vakumsko dno in si ga lahko privoščite tudi izven spalnice.

Dvojna plast

To je revolucionarni izum s katerim so proizvajalci popeljali realističen izgled na povsem novo raven. Penis je izdelan iz dvojne plasti vrhunskega silikona, in sicer notranje, ki ima tršo teksturo, da ohranja občutek erekcije, ter zgornjo plast, ki je mehkejša in se rahlo premika kakor prava kožica na penisu. S tem pa boste dosegli učinek pravih spolnih odnosov z čisto pravim penisom.

Dildo Dual Layerd je izdelan iz vrhunskih materialov, ki so zelo trpežni. Ta pripomoček je preprosto neuničljiv, in vam bo nudil užitke za dolge, dolge čase!


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.
Lokacija:
Cesta na Rupo 55, Kranj
14.361541 46.2623046