ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

104,88 €

Stanje:

Novo

MILL NE1200WIFIV sodelovanju z Eker Designom smo preoblikovali precej dolgočasen izdelek panelnih grelcev. Rezultat je preprosto osupljiv. Grelec je viden, vendar je neviden. Zaobljeni robovi skupaj z rahlo zakrivljenimi sprednjim delom deluje resnično lepo. Izjemna zasnova Mill Steel je hitro postala priljubljen ogrevalni izdelek za številne oblikovalce notranjosti, arhitekte itd. saj je s svojiim izgledom popolnoma nekaj novega.Ker želimo, da bi si ljudje resnično privoščili življenje, zdaj ponujamo v celoti integrirane grelnike z vgrajenim WiF, preko katerega je mogoče grelnike nadzorovati s pritiskom na gumb preko Millheat App. Z aplikacijo lahko nadzirate različne lokacije (dom, ...) in nastavljate stopnjo ogrevanja. Aplikacija je brezplačna in ni skritih stroškov.Poiščite »Millheat« v storitvi Google Play in Appstore.Mill NE1200WIFI je naš največji model. S tem modelom bodo tudi največji prostori dobro ogrevani. Ima skupni učinek 1200W.Priporočena velikost sobe: 14-18m2LastnostiAplikacija Millheat vam omogoča svobodno nadziranje vaših grelnikov iz kjerkoli na svetu s pritiskom na gumb. Aplikaciji preprosto povejte svoj običajen urnik in samodejno bo nastavila temperaturo za vas, tako da bo vaše življenje preprosto in udobno.Aplikacija je narejena tako, da bo zaznala vsak grelnik, ki je nameščen, priključen na hišo in določeno sobo. Prostor je lahko sestavljen iz enega ali več grelnikov.


Nadzirajte vse svoje grelnike, ki se nahajajo na različnih lokacijah (doma, kabinah itd.), Vse znotraj aplikacije Millheat. Vse grelnike lahko upravljate prek istega uporabniškega vmesnika, ne glede na to, kje so grelniki
Nastavite si tedenske programe z različnimi načini (Comfort, Sleep, Away in OFF)
Nastavite posamezno temperaturo za 3 različne načine v vsaki sobi
Preglasite nastavljene programe za celotno hišo, posebno sobo ali določen grelec. Programa ni treba urejati, če prideš domov prej kot običajno en dan)
Omogočite način počitka za varčevanje z energijo, medtem ko ste na poti. Aplikacija bo samodejno zvišala temperaturo v vaši hiši, predno se vrnete domov
Delite nadzor radiatorjev tudi z drugimi člani družine
Funkcija "odpri okno", ki samodejno izklopi grelec, če temperaturni senzor zazna nenaden padec temperature v primeru odprtega okna. Grelec se bo po 10 minutah avtomatsko zagnal nazaj.

Vgrajen WiFiGrelniki (AV in NE serije) imajo vgrajen WiFi modul. To pomeni, da ni potrebe po ročnem spreminjanju termostata. Grelniki se bodo neposredno povezali z omrežjem WiFi.Prepričajte se, da ima vaš usmerjevalnik WiFi dovolj zmogljivosti števila aktivnih naprav, povezanih z vašim domačim omrežjem.

Sistemske zahteve


Ime aplikacije: Millheat
Specifikacije WiFi: 802.11b / g
iOS: različica 8 in novejša
Android: različica 4.2 in novejša

Prednosti


Aluminijasti grelni element - visoka učinkovitost in nizka temperatura površine
100% tiho delovanje
Super natančen termostat - digitalno registriran
Enostavno delovanje
Funkcija kalibriranja temperature
Eleganten dizajn s stekleno sprednjo stranjo
Napredni nadzor termostata - Millheat App + WiFi

Tehnične specifikacije


Moč: 1200W
Termostat: WiFi
Material grelnega elementa: aluminij
Material spredaj: jeklo
Barva: bela
Kabel: Bel, 130 cm
Izhod za kabel: desna stran
Ozemljitev: Da
IP klasifikacija: IPX4 (odobreno za uporabo v kopalniškem območju 2)
Velikost izdelka (Š x D x H cm): 105,0 x 5,8 x 40,0 cm


Več na: uradni strani
Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.