ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

55,00 €

Možna menjava

Stanje:

Rabljeno

Prodam motor od pomivalnega stroja Galanz W60A1A401A, model YXW48-2-1. Motor je še prvotni, funkcionalno brezhiben in počiščen. Star je toliko kot je bila sama naprava (skoraj 6 let) in je imel pred cca. letom dni zamenjan kondenzator. Prvotni/Stari kondenzator je bil 2,5 uF, novi pa je 3 uF. K motorju pride tudi kovinski montirni del z gumijastimi nogicami. Prodam ga, ker je pomivalnemu stroju šel grelec pred kakim mesecem dni in le-tega sedaj prodajam po delih. Vsaj tisto kar je še brezhibno in kar bi se dalo prodati.


Možni kontakti: http://des12.shrani.si/?Bolha+Kontakti


Možne (so) menjave ! Pišite mi (e-pošta naslov zgoraj) za kaj bi menjali (torej kaj imate Vi), sicer pa več o tem si lahko preberete na: http://des12.shrani.si/?Bolha+Menjave


Tehnične podrobnosti:
Znamka, proizvajalec: Welling
Model: YXW48-2-1
Pomivalni/Pralni stroj: Pomivalni (od Galanz W60A1A401A)
Barva: Belo-črna
Originalni (od proizvajalca): Da
Primarna napetost: 220 – 240 V izmenično ~ 50 Hz
Primarni tok: 370 mA
Primarna moč: 81,4 – 88,8 W
Število obratov: cca. 2700 RPM
Kondenzator: DomoPart 3 uF ± 5 % 400/450/500 V
Velikost (dimenzije): Vrisane na slikah v oglasu
Teža: 1730 g
OPOMBA: Motor lahko da paše tudi na druge pomivalne ali pralne stroje. Katere, pa žal ne vem. Priklopni konektor se pa tudi da predelati tako da bi ustrezal na drugi napravi.


Načina prodaje sta dva, in sicer pač osebni prevzem ali pa pošiljanje preko pošte. Najraje se menim/prodam dotični osebi (stranki/kupcu). Vendar pa če le-ta ne utegne (zaradi upravičenih razlogov), se lahko zmenim(o) tudi z drugo osebo (prijatelj, sodelavec, itn.), da prevzame proda(ja)no.

Za osebni prevzem prodajanega se lahko zmenimo npr. v Črnučah - na končni postaji LPP proge 6B. Za usmeritev si lahko pomagate s: http://www.shrani.si/f/2w/Wv/4wQTqaNx/mesto-sestanka.jpg


Druga lokacija pa je pri recimo športni trgovini Velo oz. VeloCenter (Dunajska cesta 421).
Lahko tudi kje drugje v LJ ali njeni bližini (Trzin - industrijska cona npr.), vendar sem žal (trenutno) vezan le na javni LPP prevoz. Ob lepšem vremenu grem tudi na kolo. :D


Za pošto je pač tako za izdelek plačate po povzetju oz. z odkupnino, ko mi v Vašem sporočilu (e-pošta/SMS) navedete kam (naslov) naj pošljem zmenjeno.
Vseeno pa se potrudim in kupcu papirnato potrdilo o oddaji pošiljke (na najbližjo pošto) tudi slikam in priložim v povratnem elektronskem sporočilu. Da ni presenečenj - na dan dostave.

Vseeno pa si lahko tudi sami izračunate stroške pošiljanja preko: http://wpo.posta.si/IzracunPostnine/
ali pa se pač pozanimate pri Vaši pošti koliko bi stalo. Namreč informacija o teži prodajanega je navedena v (vsakem) oglasu.


OPOMBA: Čeprav je ta oglas s fiksno ceno, le-ta ni res dokončna. Namreč ponekod, pri določenih predmetih je prostora za pogajanje (zbijanje cene navzdol torej) več kot dovolj, drugje manj, vendar prisoten je.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.