ali
    Pozabil sem geslo

Piškotki

Z nadaljnjo uporabo našega portala se strinjate z uporabo piškotkov.

+
Cena:

5,00 €

Možna menjava

Prodam originalni DVD film Top Gun. Plošček je drugače malo rabljen, a kljub vsemu že dalj časa v omari miruje. Dobil sem ga kot darilo, a ga ne potrebujem. Prodam ga pa v originalni plastični škatli v odličnem stanju. Čaka na svojega "filmofila".


Možni kontakti: http://des12.shrani.si/?Bolha+Kontakti


Možne (so) menjave ! Pišite mi (e-pošta naslov zgoraj) za kaj bi menjali (torej kaj imate Vi), sicer pa več o tem si lahko preberete na: http://des12.shrani.si/?Bolha+Menjave


Tehnične podrobnosti:
Naslov: Top Gun
Režiser: Tony Scott
Glavne vloge: Tom Cruise, Kelly McGillis, Val Kilmer, Anthony Edwards, Tom Skerritt, itn.
Jezik: Angleški
Podnapisi: Angleški, arabski, hrvaški, češki, hebrejski, poljski, romunski in slovenski
Zvok: Dolby Digital 5.1
Cona: PAL 2
Format: 4:3
Čas trajanja: cca. 105 min
Datum izida: 16.5.1986
Datum izida na DVD: 04.09.2000
Velikost (dimenzije) plastične škatlice: 190 x 14,5 x 13,6 mm (D x V x Š)
Teža: 91,3 g
Opomba: Za več podrobnosti o filmu se pa obrnite na StartPage/DuckDuckGo.


Načina prodaje sta dva, in sicer pač osebni prevzem ali pa pošiljanje preko pošte. Najraje se menim/prodam dotični osebi (stranki/kupcu). Vendar pa če le-ta ne utegne (zaradi upravičenih razlogov), se lahko zmenim(o) tudi z drugo osebo (prijatelj, sodelavec, itn.), da prevzame proda(ja)no.

Za osebni prevzem prodajanega se lahko zmenimo npr. v Črnučah - na končni postaji LPP proge 6B. Za usmeritev si lahko pomagate s: http://www.shrani.si/f/2w/Wv/4wQTqaNx/mesto-sestanka.jpg

Druga lokacija pa je pri recimo športni trgovini Velo oz. VeloCenter (Dunajska cesta 421).
Lahko tudi kje drugje v LJ ali njeni bližini (Trzin - industrijska cona npr.), vendar sem žal (trenutno) vezan le na javni LPP prevoz. Ob lepšem vremenu grem tudi na kolo. :D


Za pošto je pač tako za izdelek plačate po povzetju oz. z odkupnino, ko mi v Vašem sporočilu (e-pošta/SMS) navedete kam (naslov) naj pošljem zmenjeno.
Vseeno pa se potrudim in kupcu papirnato potrdilo o oddaji pošiljke (na najbližjo pošto) tudi slikam in priložim v povratnem elektronskem sporočilu. Da ni presenečenj - na dan dostave.

Vseeno pa si lahko tudi sami izračunate stroške pošiljanja preko: http://wpo.posta.si/IzracunPostnine/ ali pa se pač pozanimate pri Vaši pošti koliko bi stalo. Namreč informacija o teži prodajanega je navedena v (vsakem) oglasu.


OPOMBA: Čeprav je ta oglas s fiksno ceno, le-ta ni res dokončna. Namreč ponekod, pri določenih predmetih je prostora za pogajanje (zbijanje cene navzdol torej) več kot dovolj, drugje manj, vendar prisoten je.


Prodajalcu povejte da ste oglas videli na salomon.si.